В Маріуполі відкрився новий центр обслуговування Vega

18.06.2009

Телекомунікаційна група Vega відкрила, 19 червня, новий Центр продажу та обслуговування абонентів у Маріуполі за адресою пр. Нахімова, 103. На церемонії урочистого відкриття був присутній заступник маріупольського міського голови Володимир Степанович Клименко.

В новому ЦПО абоненти можуть отримати повний спектр послуг зв'язку від Vega. Кваліфіковані спеціалісти нададуть професійну консультацію з питань підключення до мережі Vega, детальну інформацію про діючі тарифні плани та їх переваги, допоможуть обрати оптимальний тарифний план, заключити договір на підключення послуг телефонії та Інтернет. А діючим абонентам Vega тут допоможуть оперативно і кваліфіковано вирішити технічні та адміністративні питання.

Спеціально до відкриття нового Центру продажу та обслуговування телекомунікаційна група Vega проводить акцію: абоненти-фізичні особи, які уклали угоду на підключення до мережі Інтернет від Vega до 19.07.2009 р., отримають подарунок - перший місяць доступу в Інтернет без абонплати. А всі, хто уклав угоду в день урочистого відкриття, отримали додаткові цінні подарунки.