День грандіозного футболу!

14.01.2016

Цієї неділі шанувальників клубного футболу очікує одразу три, без сумніву, видовищних матчі! О 16:00 розпочнеться пряма HD-трансляція зустрічі Ліверпуль – Манчестер Юнайтед, центрального поєдинку 22-го туру Прем'єр-ліги Англії. Команда з Ліверпуля не раз показувала хорошу гру в матчах із рівним супротивником, а ось «червоні дияволи» стабільністю не відзначаються. Котрий із давніх суперників святкуватиме перемогу сьогодні?

Ну а головним поєдинком неділі, безумовно, стане дуель українського Шахтаря і бразильської команди Флуміненсе в рамках міжнародного турніру Florida Cup, який проходить з 9 по 21 січня в американському штаті Флорида. У змаганні також бере участь майбутній суперник підопічних Мірчі Луческу в Лізі Європи – німецька команда Шальке. Не пропустіть початок прямої трансляції матчу Шахтар – Флуміненсе о 20:55.

Завершить день великого футболу поєдинок Барселона – Атлетик у 20-му турі Ла Ліги. За останні п'ять матчів синьо-гранатові жодного разу не програли, тричі вдовольнившись нічиєю. Тричі! Тож у фанатів Атлетик безумовно є привід сподіватися на безпрограшний матч своєї команди. Втім, яким би не був результат, зустріч на «Камп Ноу» обіцяє динамічну гру. Пряма HD-трансляція з Барселони почнеться о 21:25.

Підключайте тарифний план «Оптимальний» або «Преміальний» і насолоджуйтеся грандіозним футболом неділі з «Vega TV». Або підключайте додатковий пакет «Футбол HD» і дивіться улюблену гру в HD-якості. Також у Вашому розпорядженні функції TV-пауза прямого ефіру і TV-запис, які дозволять не пропустити жодного м'яча, навіть якщо цікаві вам матчі транслюються одночасно. Приємного перегляду!