Акції для нових абонентів Інтернет від Vega подовжено до кінця року!

01.10.2014

Спілкування у мережі з друзями, читання новин або перегляд улюблених фільмів та передач онлайн – усі ці активності у «світовій павутині» стають нашим улюбленим дозвіллям холодними осінніми та зимовими вечорами.

До кінця цього року у Вас є чудова можливість підключити послугу доступу до мережі Інтернет від Vega на вигідних умовах!

Для усіх нових абонентів-фізичних осіб, що підключають послугу доступу до мережі Інтернет, оператор подовжує дію 3-х акцій до 31 грудня 2014 года!

В містах Дніпропетровськ, Запоріжжя, Новомосковськ, Кривий Ріг, Маріуполь, Одеса, Миколаїв, Херсон, Южний діє акція «Півроку безкоштовно» – учасникам надається знижка на абонплату в розмірі 100%* на перші 6 місяців користування послугою доступу до мережі Інтернет на швидкості до 50 Мбіт/с.

Акція «Три місяці безкоштовно» дає учасникам можливість протягом 3-х перших місяців користуватися послугою доступу до мережі Інтернет на швидкості до 50 Мбіт/с та отримати 100% знижку* на абонентську плату. Акція діє в містах Івано-Франківськ, Тернопіль, Київ, Бориспіль, Чернігів, Вінниця.

Підключити Інтернет на швидкості до 100 Мбіт/с за 50 грн/міс. зможуть учасники акції «100 Мбіт/с за 50 грн/міс.», що діє в містах Львів, Харків, Донецьк, Сімферополь, Севастополь, Євпаторія.

Території дії акційних пропозицій обмежені!

Вартість підключення послуги доступу до мережі Інтернет – всього 1 гривня!

Детальніше про умови вказаних акцій та території їхньої дії можна дізнатися за телефоном цілодобової підтримки 0 800 60 00 60 (дзвінки зі стаціонарних і мобільних телефонів в межах України безкоштовні).

*Під 100% знижкою мається на увазі абонентська плата в розмірі 0,01 грн/міс.
Тарифи вказані з урахуванням ПДВ 20%.