Акція для наших постійних абонентів Інтернету «Прискорюйся та насолоджуйся!»

03.08.2014

Телекомунікаційна група Vega постійно прагне робити умови користування послугами для своїх абонентів ще вигіднішими та привабливішими!

Для всіх своїх існуючих абонентів – користувачів Інтернету оператор проводить акцію «Прискорюйся та насолоджуйся!», яка дозволить їм збільшити швидкість доступу на вигідних умовах!

У рамках акції з 1 серпня по 31 жовтня 2014 року існуючі абоненти послуги доступу до мережі Інтернет від Vega можуть змінити свій поточний тарифний план на акційний тарифний план «Прискорюйся!» або «Оптика у дім+» із збільшенням швидкості доступу.

В акції можуть брати участь користувачі послуги доступу до мережі Інтернет, підключені за технологіями ADSL, FTTB, FTTH з тарифними планами «VegaStart», «VegaGo», «VegaSprint», «VegaMega»; «Мегадім», «Безлімітний», «Велика альтернатива», «Оптика у дім» зі швидкостями доступу до мережі Інтернет до 5, 10, 25, 50 Мбіт/сек.

Подробиці акції – за телефоном цілодобової підтримки 0 800 60 00 60.

Цього літа компанія-оператор дарує своїм абонентам можливість розширити Інтернет-горизонти! Насолоджуйтесь високою швидкістю доступу до мережі Інтернет від Vega та відчуйте політ своїх можливостей!