Заява Компанії СКМ

25.02.2014

Події останніх трьох місяців стали найтрагічнішою сторінкою історії України. Разом з усією країною ми сумуємо за загиблими і висловлюємо глибоке співчуття їхнім рідним і близьким.

Ми - це 300 тисяч працівників Групи СКМ. Принципами нашої роботи завжди були та залишаються професіоналізм, прозорість і відданість демократичним цінностям. Ми хочемо жити та працювати в сильній, незалежній, єдиній Україні, із сильною економікою.

У нашій країні вже розпочалися політичні перетворення, призначено дострокові президентські вибори. Ці зміни відбуваються в умовах складної економічної ситуації. Найближчим часом від стабільності економіки України буде буквально залежати її майбутнє.

Наші підприємства працювали, незважаючи на політичну кризу в країні. Що ми можемо, повинні й будемо робити для України саме сьогодні? Насамперед - виконувати свої зобов'язання перед суспільством: забезпечувати стабільну роботу підприємств, сплату податків до бюджетів усіх рівнів, своєчасну виплату зарплат співробітникам. Це допоможе країні пройти через період політичної нестабільності та переналаштування всіх гілок влади, а державі - виконувати соціальні зобов'язання перед громадянами. Це допоможе Україні рухатися вперед, допоможе всім нам реалізувати її потенціал в сучасному світі.

Ми віримо: потенціал України величезний. Ми, як усі українці, прагнемо до створення нової країни. У якій буде встановлено демократію і верховенство права, що забезпечують захист власності, вільну конкуренцію і соціальний захист.

Для цього необхідні:

- реформи,
- впровадження ефективних механізмів державного управління,
- істотне розширення повноважень місцевих органів управління,
- підвищення прозорості та підзвітності влади громадянському суспільству.

Компанія СКМ готова до впровадження нової системи координат і до роботи в ній. Ми будемо сприяти всіма доступними способами досягненню визначених цілей заради процвітання України.

Олег Попов,
Генеральний директор СКМ