Vega запустила мобільні версії корпоративного сайту

22.10.2009

Телекомунікаційна група Vega першим серед операторів фіксованого зв'язку України запустила WAP та PDA версії корпоративного сайту (wap.vegatele.com і pda.vegatele.com). На порталах представлена адаптована версія контенту базового сайту, в якій збережені всі основні інформаційні розділи.

«Ми розширюємо наші канали комунікацій з потенційними і постійними клієнтами, - каже Оксана Зеленюк, керівник департаменту маркетингових комунікацій Vega. - Проникнення мобільного зв'язку в нашій країні досить значне, тому нові версії сайту дозволять нам отримати доступ до мільйонів користувачів мобільного Інтернету і WAP. Крім того, мобільні версії сайту Vega спростять доступ до інформації для наших потенційних та існуючих абонентів».

Функціонал нових порталів Vega практично не відрізняється від можливостей базового сайту. Тут можна перевірити технічну можливість або відправити заявку на підключення. Крім того, з'явилися нові додаткові функції (наприклад, при натисканні на посилання контакт-центру Vega автоматично починається набір номеру).

WAP-портал Vega доступний для абонентів усіх мобільних операторів України, у яких активована та налаштована послуга WAP, а також при стандартному Інтернет-підключенні через всі основні браузери. Для перегляду PDA-версії сайту Vega достатньо, щоб в мобільному телефоні був встановлений браузер.