Vega провела суботники у рамках акції СКМ «Чисте місто»

26.04.2016

23 квітня близько 200 співробітників телекомунікаційної групи з родинами прибирали у 9 містах присутності. Компанія прибрала міські ландшафти та рекреаційні зони у Києві, Дніпропетровську, Львові, Одесі, Харкові, Запоріжжі, Кривому Розі, Маріуполі, Донецьку.



Головний офіс компанії підтримав ініціативу СКМ навести порядок у Солом'янському парку столиці. «Перетвори сміття в енергію!» – під таким закликом проходила щорічна акція підприємств Групи СКМ «Чисте місто». Співробітники прибрали виділену площу парку від крупного сміття, торішнього листя, скопували газони, підмітали і загрібали. Квітневий суботник у Києві, в якому традиційно беруть участь волонтери оператора, пройшов під знаком енергоефективності. За задумом організаторів, акція принесе подвійну користь, адже зібрані тверді побутові відходи будуть перероблені на тепло заводом ДТЕК «Енергія».

Волонтери компанії у Дніпропетровську робили чистішим улюблене місце сімейного відпочинку ділової столиці. Більше кілометра прибережної зони Коси біля житлового масива Перемога тепер без скла, пластику, поліетилену та чекають городян на весняні пікніки і риболовлю.

Стало чистішим Гребний канал мікрорайону Південний у Запоріжжі. Гребний канал волонтери вибрали не даремно, він – практично єдина зона відпочинку жителів усього Комунарського району міста.

Активно долучилися до суботнику також співробітники оператора у Кривому Розі. Вони прибирали прилеглу до ЦТД ПівнГЗК територію, внутрішній двір, пішохідні доріжки. Співробітники компанії, що забезпечують зв'язок комбінату, побілили бордюри та дерева, вирубали чагарники, почистили лівневікі, викопали відведення дощової води.

Харків'яни облагородили вулицю Ініціативну. Суботник у Харкові трансформувався на масштабний благоустрій. Крім традиційних весняних господарських заходів, співробітники організували вивезення непридатного асфальту та доставку щебеню для ремонту і подальшого асфальтування покриття вулиці.

Одесити навели порядок біля Меморіалу 411-ї берегової батареї на Дачі Ковалевського. Співробітники оператора приєдналися до ініціативних городян і організацій, які прибирали на території Меморіалу героїчної оборони Одеси, знайомого всім жителям Південної Пальміри.

Співробітники Vega у Львові за традицією прибирали парк культури і відпочинку ім. Богдана Хмельницького. Підійшли відповідально та по-хазяйськи: прибрали побутове сміття та сухе листя.



Не залишилися без уваги і східні міста присутності компанії. Чистіше стало на проспекті Луніна у Маріуполі і на вулицях Кірова та Професорів Богославських, площі Бакинських комісарів Донецька. Волонтери сходу першими зголосилися брати участь у національній акції, дружно прибирали, білили, копали клумби.

«Vega третій рік поспіль підтримує акції СКМ «Чисте місто» навесні і «Зелене місто» восени. Оператор як соціально відповідальна компанія демонструє приклад дбайливого ставлення до навколишнього середовища, облагородження міських ландшафтів територій присутності. Ключова мета суботників – внесок до формування відповідального суспільства. Коли вранці у суботу колеги по всій країні вибирають прибирання, а не кафе, телевізор, сон – стає зрозуміло, що ми – команда!», – прокоментувала керівник з корпоративних комунікацій компанії Vega Яна Петрова..