Vega приєднується до національної акції «Зелене місто»

16.10.2013

19 жовтня працівники групи Vega братимуть участь у масштабному національному проекті «Зелене місто», в рамках якого у 8 регіонах країни висадять сотні дерев і кущів.

У суботу команда телеком оператора займеться благоустроєм міст. У рамках акції буде здійснено озеленення територій дитячого будинку «Перлинка», школи-інтернату I- II ступеня № 87 для слабозорих дітей та Дитячого будинку-інтернату для інвалідів в Одесі, дитячих садів у Львові і с. м. т. Солоницівка (Харківської обл.). Для Будинку дитини № 2 у Дніпропетровську співробітники Vega спеціально розробили проект з ландшафтного дизайну та озеленення, а в Севастополі побільшає зелені на Приморському бульварі. Також до проекту приєднаються офіси компанії у Донецьку, Євпаторії та Києві.

Телекомунікаційна група Vega розділяє бажання своїх абонентів отримувати якісні послуги і жити в затишних, чистих і зелених містах і селах. Наші працівники роблять особистий внесок у поліпшення якості життя в тих населених пунктах, де працює наш оператор, підтримуючи акцію СКМ «Зелене місто». Як представник великого бізнесу Група СКМ інвестує свої кошти не тільки в розвиток активів, якість товарів і послуг, а й прагне внести свою частку у благоустрій місць, де працюють підприємства компанії.

Нагадаємо, що починаючи з 2013 року, Група СКМ активно розвиває волонтерський рух серед співробітників своїх підприємств. Перший масштабний проект - всеукраїнська ініціатива «Зробимо Україну чистою!» - об'єднав зусилля найбільших галузевих холдингів Групи. Участь у другій масштабної акції «Зелене місто» на національному рівні підтримають, крім Vega, і інші галузеві холдинги: СКМ, Метінвест, ДТЕК, Портінвест, «Гірські машини», «Сьогодні Мультимедіа » та інші компанії.