Vega надає телеком-послуги торгово-розважальному центру Gagarinn-Plaza в Одесі

21.01.2016

Оператор організував Інтернет-доступ, ІР-телефонію і канали передачі даних клієнтам торгово-розважального центру Gagarinn-Plaza, який нещодавно відкрився по вул. Генуезька, 5.

На сьогодні провайдером вже реалізовано 29 заявок на послуги, 21 з яких – Інтернет-доступ за FTTB технологією, 5 заявок на IP-телефонію та 3 на підключення каналів передачі даних. Серед клієнтів оператора – такі великі представники бізнесу, як мережа продуктових супермаркетів «Сільпо», акціонерний банк «Південний» та інші. Найближчим часом планується ще близько 35 підключень Інтернет-доступу на швидкості від 10 до 100 МБ.

Gagarinn-Plaza – торгово-розважальний комплекс з сучасною інфраструктурою, що динамічно зростає та швидко розвивається. У недалекому майбутньому тут планується відкриття нових торгових точок, фітнес-центру, басейну, кінотеатру, ресторанів, низки магазинів від провідних світових брендів. У міру створення робочих площ компанія Vega має намір надавати телеком-послуги та налагоджувати партнерські відносини з новими клієнтами ТРЦ.

В цілому по країні телекомунікаційна група Vega присутня більш ніж у 100 торгівельних і торгово-розважальних комплексах, 180 офісних і бізнес центрах, 50 житлових комплексах – усього у більш 450 об'єктах нерухомості різних типів.