Vega побудувала нові зони FTTB у Криму

14.04.2013

У березні 2013 року телекомунікаційна група Vega завершила будівництво нових зон FTTB у    смт. Гаспра і в м. Сімферополь Автономної Республіки Крим.

На початку року Кримською філією Vega було розпочато проект із модернізації мережі на території санаторію «Дніпро» (смт. Гаспра). У зв'язку з цим було прийняте рішення про розширення існуючої FTTB зони та підключення до мережі Інтернет навколишніх будинків. З 25 березня зона була повністю готова до під'єднання абонентів і зараз охоплює близько 450 квартир.

«У Кримській філії постійно проходять роботи з модернізації та будівництва зон FTTB. Також, у березні 2013 року в м. Сімферополь було завершено будівництво 2-х нових зон по вул. Ковилового та Балаклавській, що охоплюють близько 4700 квартир. Підключення абонентів тривають», - коментує в.о. директора з розвитку бізнесу Vega Наталія Іванова, - до 2013 року в м. Сімферополь була можливість надавати послугу доступу до мережі Інтернет за технологією ADSL, за винятком декількох новобудов, де були пакетні продажі забудовнику. Тепер абоненти можуть підключитися за допомогою більш досконалої технології FTTB, яка забезпечує швидкість доступу до 100 Мбіт/с і не вимагає встановлення додаткового обладнання».