Vega побудувала нову зону FTTB у «Молодіжному кварталі» Києва

06.12.2015

Оператор організував Інтернет-зону за оптичною технологією в будинках по вул. Ващенко, 5 і 10а, вул. Єлизавети Чавдар.

Близько тисячі сімей споруджуваного «Молодіжного кварталу» можуть підключити послугу доступу до всесвітньої мережі від Vega. Квартал знаходиться у житловому масиві Осокорки у Дарницькому районі міста Києва і являє собою комплекс з 12 багатоповерхових будинків з інфраструктурою. Масив продовжує будуватися.

«З точки зору самого об'єкта – його особливість у тому, що це окремий мікро-масив. Щоб почати пропонувати послуги зв'язку його жителям, потрібно було будувати Інтернет-зону з чистого аркуша, – говорить директор Північної філії Vega Володимир Покатілов.У 2015 році компанія почала надавати послуги зв'язку у столичних житлових комплексах «Софіївський Квартал», «Елегант», «Петровський Квартал»,«Софіївська Слободка», «Садовий», «Молодіжний квартал», «Грюнвальд», «Skyline». Найчастіше ми використовуємо в новобудовах технологією FTTB і FTTH».

Сьогодні телекомунікаційна група Vega присутня у 180 офісних та бізнес центрах України, близько 50 житлових комплексах, близько 100 торговельних і торгово-розважальних комплексах. В цілому це більш 450 об'єктів нерухомості різних типів по країні. Найбільш затребувані послуги для жителів новостроїв – Інтернет, IPVT, телефонія. Для бізнес-центрів це Інтернет, SIP-телефонія, передача даних.