Vega отримала ліцензію провайдера програмної послуги IPTV в Софіївській Борщагівці

12.09.2013

11 вересня Національна рада України з питань телебачення і радіомовлення видала ПрАТ «Фарлеп-Інвест» (керуюча компанія телекомунікаційної групи Vega ) ліцензію провайдера програмної послуги за технологією IPTV в сел. Софіївська Борщагівка Києво-Святошинського району Київської області. В результаті Vega буде пропонувати абонентам в даному районі не тільки доступ до мережі Інтернет, а й телебачення.

«У рамках реалізації стратегії на постійне поліпшення Vega розвиває інноваційний продукт - пакетну пропозицію широкосмугового інтернету з телебаченням за технологією IPTV, - розповіла директор з розвитку бізнесу Vega Наталія Іванова , - Тепер комплекс послуг Інтернет + ТБ за привабливою ціною, що забезпечує трансляцію на екран телевізора додатковий відео та аудіо інтернет-контент, доступний в ще одному населеному пункті».

IPTV - це нові показники якості звуку і зображення за прийнятними цінами, інтерактивність відеопослуг та наявність широкого набору додаткових сервісів.

Після отримання права працювати за технологією IPTV у передмісті Києва Vega доповнить свій продуктовий портфель сучасною послугою телебачення нового покоління і в цьому районі. Раніше Vega отримала аналогічну ліцензію провайдера програмної послуги у Вишневому та Одесі.