Vega і академія «Шаг» відкриють секрети Інтернету старшому поколінню

27.03.2016

Телекомунікаційна група Vega спільно з Академією «Шаг» ініціювали соціальний проект «Комп'ютерна грамотність для абонентів Vega старшого покоління». За 7 днів навчання в Академії користувачі фіксованої телефонії Vega пенсійного віку навчаться працювати на комп'ютері та користуватися Інтернетом, долаючи інформаційний бар'єр.

Заняття в першій групі слухачів у Києві стартували 24 березня. Досвідчений викладач академії доступно і зрозуміло навчає азам користування «всесвітньою павутиною»: як працювати з Інтернет-пошуковиками, платіжними системами, новинними сайтами та соціальними мережами.

Після закінчення курсу слухачі отримають сертифікат, що підтверджує рівень отриманих ними знань. Але головна мета соціального проекту – зробити їхнє життя легшим, показавши можливості сучасних технологій. Незважаючи на те, що старше покоління незмінно користується фіксованою телефонією, провайдер Vega вирішив познайомити цю аудиторію з безліччю корисних можливостей: онлайн-спілкування з родичами в інших містах і країнах; замовлення товарів через Інтернет; оплата комунальних послуг; отримання інформації про медикаменти в аптеках, обмін інсайтами з ровесниками в кулінарії та садівництві, онлайн-бібліотеки, прогнози погоди та інший звичний для молоді контент «всесвітньої павутини».

У найближчому майбутньому планується набір груп слухачів і в інших містах присутності оператора та академії «Шаг».