Vega поставлятиме хмарні рішення Microsoft

02.02.2017

Компанія Vega стала офіційним постачальником хмарних рішень Microsoft в Україні, отримавши статус Microsoft Cloud Solution Provider (CSP). Національний телеком-оператор надасть своїм клієнтам можливість доступу до продуктів Microsoft Office 365.

Тепер клієнти оператора зможуть з будь-якої точки світу підключатися до хмарни[ сховищ OneDrive, користуватися зручними поштовими сервісами, синхронізацією календарів, популярними офісними додатками, сервісами для аудіо/відео конференцій та корпоративного месенджера. Для користувачів, які отримали доступ до продуктів Microsoft завдяки Vega компанія планує створити службу підтримки російською та українською мовами.

Також Vega стала постачальником хмарних сервісів Microsoft Azure, включаючи оренду віртуальних серверів, резервного зберігання даних та відновлення ІТ-інфраструктури клієнтів у разі інцидентів.

Для великого та середнього бізнесу телеком-оператор додатково пропонує послугу Azure Express Route – створення безпечного виділеного каналу передачі даних між офісом клієнта і дата-центром хмарних послуг Microsoft на швидкості до 10 Гбіт/сек.

У планах компанії розширення портфеля послуг продуктами Microsoft та просування нових для українського ринку хмарних рішень.

«Vega – перший телеком-оператор в Україні, який пропонує своїм клієнтам комплексні інфраструктурні рішення: послуги зв'язку, передачу та зберігання даних на віддалених серверах в Україні і за кордоном. Відповідно, клієнт отримує «під ключ» готове рішення, яке відповідає його цілям та задачам. А Vega, зі свого боку, значно розширює комплекс послуг, що надаються», - підкреслив Генеральний директор національного телеком-оператора Vega Мурат Чинар.

«Хмара пропонує безлімітні ресурси та відкриває нові перспективи для бізнесу. На сьогодні це найбільш зручна платформа для вирішення корпоративних завдань з великими даними. Ми вітаємо прагнення нашого бізнес-партнеру – компанії Vega – впроваджувати нові технології і пропонувати нашим спільним клієнтам комплексні рішення на основі хмарних технологій», – зазначила Надія Васильєва, Генеральний директор «Майкрософт Україна».