Фахівці Vega продовжують відновлювати зв'язок у Дніпропетровську

15.06.2015

Телекомунікаційна група Vega за чотири місяці 2015 року відновила надання телеком послуг для 15 000 абонентів Дніпропетровська. Також фахівці оператора взяли під охорону 37 ділянок телефонного кабелю (загальною довжиною 61,5 км) і встановили 25 залізобетонних пробок. Ці дії Vega продиктовані загостренням проблеми розкрадань обладнання та кабелю в місті. Згідно зі статистикою оператора тільки за 1 квартал цього року метраж викраденого кабелю збільшився у три рази в порівнянні з аналогічним періодом 2014 року, що призвело до зростання кількості непрацюючих з цієї причини послуг і числа проблемних листів за зверненнями городян.

Крім цього, у відповідь на дії правопорушників Департаментом безпеки компанії спільно з правоохоронними органами налагоджена система реактивних та превентивних заходів для посилення боротьби з розкраданнями кабелю.

У зв'язку з соціальним значенням телеком послуг компанія Vega звертається до своїх абонентів і всіх жителів України з проханням проявляти свідомість і оперативно повідомляти про факти розкрадання кабелю і незаконні пункти прийому кольорових металів за номером контакт-центру Vega 0 800 60 00 60, а також правоохоронним органам.