З 1 січня 2016 року телекомунікаційна група Vega працює відповідно до нової організаційної структури

14.01.2016

Нова структура передбачає централізацію управління усіма функціями у рамках дирекцій, керівники яких об'єднують в собі як адміністративне, так і функціональне управління.

Було створено 2 нових регіональних структурних підрозділи: Департамент макрорегіону Схід та Департамент макрорегіону Захід. Керівниками створених департаментів стали колишні директори Центральної та Південної філій компанії Владислав Цемкалов і Денис Плачинда, які тепер будуть представляти Vega на рівні макрорегіонів (кількох областей). Філії компанії рішенням загальних зборів акціонерів ПрАТ «Фарлеп-Інвест» від 14 січня 2016 року було ліквідовано. Керівники нових підрозділів будуть представляти інтереси компанії, шукати нові можливості для зростання та аутсорсингових проектів, розвивати відносини з клієнтами та партнерами.

Зміни в компанії торкнулися тільки організаційної структури, усі співробітники продовжують працювати в нових департаментах. При цьому на функціональних директорів залишилася відповідальність за персонал, продаж в існуючих зонах, маркетингові дослідження та пошук нових можливостей для продажів.

Дана реструктуризація (перехід від філіальної структури до централізованої) зумовлена зміною підходу компанії до ведення бізнесу – зараз бізнес-процеси всередині компанії централізовані й уніфіковані, відповідальність і повноваження розподілені між дирекціями, що підвищує ефективність прийняття і виконання рішень та результативність роботи компанії в цілому.