Сміливість тримати зв’язок

26.04.2022



Національний телеком-оператор Vega, який входить до Групи компаній Vodafone Україна, приєднався до флешмобу про українську сміливість #BRAVEUKRAINE.

Vega стартувала у проєкті відеороликом, знятим інженерами з Харкова, які працюють, попри небезпечну ситуацію в місті. Це лише один з прикладів сміливої роботи зв’язківців у нинішніх умовах, тому в компанії створили окрему сторінку на сайті, щоб розповідати світові історії про невидимий фронт тих, хто забезпечує зв’язком українців.

«Найбільша сміливість - захищати Україну на передовій, а робота громадян у тилу - важлива підтримка захисників. Потрібно бути не лише професіоналом, а й сміливцем, щоб тримати зв’язок у війну. Технічні фахівці Vega на сході та півдні України відновлюють лінії та замінюють обладнання після прильотів та боїв під звуки сирен та канонад. Ми навіть підключаємо нових абонентів, які залишились без інтернету через дії окупантів. Тож кожен український зв’язківець, який працює в такий час – герой технічного фронту і ми запрошуємо колег-операторів також взяти участь у флешмобі», – говорить Сергій Скрипніков, СЕО компанії.

На сайті https://brave.ua/ можна завантажити макети для дописів, щоб поширювати українську сміливість та розповідати про неї всьому світу.


Національний телеком-оператор Vega пропонує комплексні сучасні рішення в галузі фіксованого телефонного зв'язку, широкосмугового доступу до мережі Інтернет та передачі даних. Входить до групи Vodafone Україна. На сьогоднішній день Vega присутня в 22 областях України. Оперативне управління телекомунікаційною групою Vega здійснює ПрАТ «Фарлеп-Інвест». Генеральний директор компанії – Cергій Скрипніков.

Веб-сайт компанії Vega: http://www.vega.ua

FB сторінка: https://www.facebook.com/vegatelecomgroup