Компанія British Telecom уклала партнерську угоду з Vega

03.02.2013

Vega стала єдиним авторизованим партнером British Telecom в Україні

Vega приєдналася до світової партнерської мережі BT Global Services, яка була заснована в 2008 році й об'єднує понад 100 партнерів по всьому світу

Телекомунікаційна група Vega, представлена на міжнародному ринку брендом Ucomline, підписала договір про партнерство з компанією British Telecom, одним зі світових лідерів із надання телекомунікаційних послуг, яка працює у 170 країнах світу. Таким чином, Vega стала першим і єдиним авторизованим партнером BT в Україні.

Телекомунікаційна група Vega, представлена на міжнародному ринку брендом Ucomline, підписала договір про партнерство з компанією British Telecom, одним зі світових лідерів із надання телекомунікаційних послуг, яка працює у 170 країнах світу. Таким чином, Vega стала першим і єдиним авторизованим партнером BT в Україні.

Партнерство дозволить Vega просувати та продавати численні послуги та продукти BT своїм клієнтам. Крім того, Vega отримає доступ до багаторічного досвіду BT у вирішенні технічних питань, а також досягнень компанії у сфері досліджень і розробок.

Vega співпрацює з BT із 2005 року, надаючи послуги більш ніж 150 корпоративним клієнтам глобального провайдера. Для приєднання до партнерської програми British Telecom Vega успішно пройшла перевірку якості послуг і сертифікацію системи клієнтської підтримки. 

Павло Карловскі, Генеральний директор British Telecom у Центральній та Східній Європі, Росії та СНД прокоментував підписання договору: «Партнерство на місцевому рівні дозволяє клієнтам отримати доступ до мережевих послуг світового рівня, працюючи при цьому з місцевим постачальником у місцевій валюті та на рідній мові. Це дуже приваблива пропозиція, що об'єднує кращі риси обох партнерів». 

Лаша Мікава, Генеральний директор компанії «Фарлеп-Інвест», яка здійснює операційний менеджмент телекомунікаційної групи Vega, повідомив: «Вибираючи Vega своїм партнером в Україні, British Telecom підтверджує високу якість наших послуг. Наші клієнти одержали доступ до широкого портфоліо послуг, запропонованих BT. Більш тісна співпраця дозволить нам спільно використовувати комерційний маркетинг, технічні ресурси та ноу-хау, що, безумовно, підвищить якість мережевих рішень для наших клієнтів».

British Telecom - один зі світових лідерів серед провайдерів телекомунікацій, що надає свої послуги у більш ніж 170 країнах світу. Основні напрямки діяльності компанії - надання місцевих, регіональних і глобальних телекомунікаційних послуг для використання вдома, на роботі та в дорозі; широкосмугового доступу до мережі Інтернет; змішаних фіксованих/мобільних продуктів і послуг. Бізнес BT складається з чотирьох основних напрямків: BT Global Services, BT Retail, BT Wholesale і Openreach.

На кінець фінансового року 31 березня 2012 дохід BT Group склав 18,9 мільярдів фунтів стерлінгів. Акції компанії продаються на фондових біржах Лондона та Нью-Йорка.

BT присутній на ринку Центральної та Східної Європи з 1999 року, коли компанія відкрила своє регіональне представництво в Будапешті. На сьогоднішній день у цьому регіоні компанія обслуговує понад 350 клієнтів, надаючи їм високотехнологічні інформаційно-комунікаційні рішення. В Україні надає послуги більш ніж 150 клієнтам.