Кадрові зміни в телекомунікаційній групі Vega

18.02.2013

Директор з роботи з операторами телекомунікаційної групи Vega Наталія Агаркова обійняла посаду головного технічного директора, спеціально створену для координації роботи технічної дирекції та дирекції з IT. Наталію чекає масштабна задача - забезпечити розвиток технічного і IT-напрямків компанії таким чином, щоб вони стали надійною базою для впровадження нових високоінтелектуальних телеком-послуг.

На позиції директора з роботи з операторами Наталію Агаркову змінила Євгенія Новікова. До свого призначення вона очолювала комерційний напрямок дирекції з роботи з операторами Vega. На новій посаді Євгенія продовжить діяльність згідно з курсом на зміцнення партнерських відносин з місцевими та міжнародними операторами, взятим компанією.

Генеральний директор телекомунікаційної групи Vega Лаша Мікава прокоментував кадрові зміни в компанії: «У найближчі роки ми будемо приділяти особливу увагу розвитку нашого напряму з оптового продажу телекомунікаційних послуг. На це спрямовані нещодавні кроки компанії - підписання партнерського договору з British Telecom, включення нових апстрімів на західному та східному напрямках, упровадження нових послуг. На посаді головного технічного директора нам потрібна людина, яка однаково добре розуміється як на технічній, так і на комерційній складових бізнесу. Наталія Агаркова поєднує в собі ці якості. У той же час, призначення Євгенії Новікової - не менш закономірний крок. Для успішної роботи нам необхідно, щоб дирекція з роботи з операторами, дирекція з IT і технічна дирекція працювали в тісній зв'язці. Під час спільної роботи в ДРО Наталія та Євгенія зарекомендували себе як неймовірно ефективна команда, здатна виконати завдання будь-якої складності».

Наталія Агаркова працює у галузі телекомунікацій більше 15 років. З 1997 по 2006 рік вона очолювала розробку комплексних систем автоматизації бізнесу для операторів мобільного зв'язку DCC і «Астеліт». У травні 2006 року Агаркова розпочала роботу в компанії «Фарлеп-Інвест», де протягом 7 років успішно обіймала посади директора з IT, директора Північної філії та директора з роботи з операторами.

Євгенія Новікова прийшла 2009 року на посаду начальника відділу з роботи з національними операторами, а вже в 2012 - очолила комерційний департамент дирекції з роботи з операторами. Досвід роботи в телекомунікаціях Євгенія отримала у Державному комітеті зв'язку та інформатизації України, компаніях «Телесистеми України» і «Українські радіосистеми».