«Випробування на міцність»: Група СКМ представляє соціальний звіт за 2015 рік

01.11.2016

Новий соціальний звіт — це хроніка. Хроніка спільної роботи, витримки і віри у власні сили 300-тисячного колективу Групи СКМ. Практично щодня в 2015 році підприємства Групи СКМ проходили перевірку на міцність. Особливо на Донбасі. Із завданням — зберегти виробничий потенціал, робочі місця, вчасно і в повному обсязі виплачувати зарплати і податки — Група впоралася. І крім цього, СКМ, як і раніше, робила вклад у майбутнє підприємств, у розвиток співробітників і територій присутності.

Ключові цифри соціального звіту Групи СКМ за 2015 рік:
- 32 мільярди гривень — податкові відрахування до державного бюджету;
- 13 мільярдів гривень — інвестиції в модернізацію підприємств;
- 8 мільярдів гривень — інвестиції у сталий розвиток (розвиток співробітників, зміцнення їх здоров'я і підвищення безпеки на робочих місцях, охорону довкілля, підвищення якості життя в регіонах присутності Групи СКМ).

«Наші підприємства в гарячих точках у 2015 році неодноразово зазнавали перебоїв в роботі. Через руйнування, через порушення роботи транспортної інфраструктури, систем водо- та електропостачання. І кожного разу необхідно було все відновити для того, щоб працювали підприємства і економіка, щоб люди отримували зарплату, а держава — податки. Співробітники Групи СКМ в ці важкі моменти проявляли характер, мужність і відповідальність! Причому відновлювали не лише рідні підприємства, але й системно допомагали рідним містам «заліковувати рани» від бойових дій», — зазначив у зверненні до читачів соціального звіту Олег Попов, Генеральний директор компанії СКМ.

Читайте соціальний звіт Групи СКМ за 2015 рік «Випробування на міцність» на корпоративному сайті СКМ.

Довідка:

Компанія СКМ — професійний інвестор, керівна компанія найбільшої фінансово-промислової групи України, діяльність якої сконцентрована у трьох основних сферах бізнесу: гірничо-металургійній, електроенергетичній і фінансовій, а також у телекомунікаціях, медіабізнесі, нерухомості, роздрібній торгівлі, виробництві і переробці сировини, торгівлі нафтопродуктами, сільському господарстві, машинобудуванні та транспортному бізнесі.

До Групи СКМ входять компанії Метінвест і ДТЕК, Перший Український Міжнародний Банк, АСКА й АСКА-Життя, Укртелеком, телекомунікаційна група Vega, Медіа Група Україна, ЕСТА Холдинг (нерухомість), Український Рітейл (роздрібна торгівля), UMG (виробництво і переробка сировини, трейдінг), Паралель (оператор ринку нафтопродуктів), Харвіст (сільське господарство), машинобудівний холдинг Corum Group, транспортний холдинг «Портінвест» та інші.

Генеральний директор Компанії СКМ: Олег Миколайович Попов.

100% акцій Компанії СКМ належать бізнесменові Рінату Ахметову.