Гарна новина для користувачів послуги Vega TV

23.06.2015

На цьому тижні користувачів послуги Vega TV чекав приємний сюрприз – у кожному тарифному плані з'явилися нові телеканали на будь-який смак.

У тарифному плані «Стартовий» тепер доступні телеканали для всієї родини: «Живи!», «Трофей», «Музика Першого» і «Сарафан».

Тарифний план «Оптимальний», крім уже перерахованих, поповниться ще на 17 телеканалів. Дивіться у режимі нон-стоп пізнавальні передачі та документальні фільми про загадки історії, людей і світ навколо на телеканалах «Наука 2.0», «Жива планета», «24_DOC», «Час: далеке і близьке» і «Моя Планета». Гострі враження і оглушливі сюжети подарують любителям адреналіну телеканали «Російський Екстрім», «Справжнє Страшне Телебачення» і «Авто24».

Спеціально для жінок – телеканали «Fashion TV», «Мама» і «Телекафе». А телеканали «Парк розваг», «Карусель», «Мульт», «Будинок кіно», «Єврокіно» та «Кіно ТВ» забезпечать захоплююче дозвілля абсолютно для всіх членів сім'ї. А ще – цлодобова трансляція концертів, мультфільмів і кіно – про кіно, музикантів та акторів.

Все це плюс чотири телеканали у HD якості - «IQ HD», «Еспрессо ТВ HD», «Трофей HD» і «Fashion TV HD» - доступно у тарифному плані «Преміальний».

Приємного перегляду!

*Відеосервіс OLL.TV припиняє трансляцію наступних телеканалів: «ХSPORT», «ОЕ», «Vintage», «Планета», «Телеканал 100», «Odessa int.», «Dobro TV», «FOX HD», «Еко TV», «Гамма», «БТБ», «UA: Перший Digital», «Первый деловой», «Право ТВ», «Shopping TV», «PRO Все», «КРТ», «ТВi», «HD Fashion HD».