Група Vega: з турботою про підростаюче покоління

10.06.2014

До Всесвітнього Дня захисту дітей співробітники-волонтери телекомунікаційної групи Vega влаштували справжні свята для підростаючого покоління у Дніпропетровську, Кривому Розі, Одесі, Миколаєві та Іллічівську.

Дотримуючись принципів сталого розвитку, Vega систематично допомагає місцевим громадам в містах своєї присутності, зокрема, підтримує і сприяє розвитку молоді, особливо із соціально вразливих верств.

Так, на початку літа співробітники дніпропетровського відділення оператора організували свято для дітлахів у мікрорайоні Гірницький Кривого Рогу. Захід відвідало близько 200 малюків з батьками: наймолодші городяни брали участь у конкурсі малюнку на асфальті, а старші діти – у змаганнях. У Дніпропетровську волонтери оператора виступили в якості со-організатора «Children Fest» - дитячого фестивалю в парку ім. Лазаря Глоби для більш ніж 10 тисяч жителів та гостей мегаполісу. А вихованцям Дитячого спеціалізованого будинку дитини №2 волонтери подарували захоплюючу казку-шоу з яскравих повітряних куль і мильних бульбашок.

В Одесі волонтери Південної філії Vega підтримали свято в парку ім. Тараса Шевченка, де пройшов концерт для дітей з малозабезпечених та багатодітних сімей. Також команда волонтерів Vega разом з дітворою малювала крейдою на асфальті веселі та яскраві картинки в Іллічівську, а в Миколаєві на святі дітям дарували повітряні кулі. Крім того, співробітники оператора закупили і передали дітям-сиротам, які знаходяться у відділенні патології новонароджених Обласної дитячої лікарні м. Миколаєва, предмети першої необхідності та гігієни.

Десятки тисяч малюків та старших хлопців і дівчат у різних куточках України надовго запам'ятали свята, організовані групою Vega до Дня захисту дітей, і з нетерпінням чекають нових зустрічей з волонтерами.

Фахівці телекомунікаційної групи Vega і далі будуть трудитися не тільки над тим, щоб надавати клієнтам послуги зв'язку, а й продовжать систематичну роботу, спрямовану на підвищення якості життя в регіонах присутності оператора. Наприклад, брати участь у підтримці соціально незахищених верств населення, розвитку дітей, волонтерських суботниках з прибирання територій та висадці дерев.

 

Фотозвіт про заходи дивись за посиланням