Для абонентів «Vega TV» – футбол на вихідні

29.10.2015

В рамках УПЛ на стадіоні ім. Баннікова сьогодні зустрінуться Олімпік і Дніпро. Зустрічі команд у минулому сезоні двічі завершилися перемогою дніпропетровської команди, й обидва рази із рахунком 5:0. Втім, сьогодні гра навряд скінчиться «всуху» – в останньому матчі під егідою Кубка України Олімпік поступився Дніпру з рахунком 3:2, а, значить, і сьогодні глядачі можуть розраховувати на видовищне протистояння.

 

У 11-му турі домашнього чемпіонату сьогодні зустрінуться гранди англійського футболу Челсі та Ліверпуль – пряма трансляція почнеться о 14:40. А шанувальників Ла Ліги сьогодні очікує відразу два цікаві поєдинки. У 19:10 на поле вийдуть Вільярреал і Севілья. Торік команди зустрічалися

4 рази, і в кожному матчі перемога святкувала Севілья. Зараз на Севілью чекає матч Ліги чемпіонів, тому у Вільярреала є реальний шанс відігратися. А о 21:25 розпочнеться пряма трансляція поєдинку Хетафе – Барселона. Каталонці об'єктивно сильніші за суперника, тож якою тактикою скористаються господарі поля?

Насолоджуйтесь футбольними вихідними з інтерактивним ТБ – підключайте тарифний план «Оптимальний». Також до ваших послуг пакет «Преміальний» – дивіться улюблену гру в HD-якості.