600 абонентів Миколаєва користуються телеком послугами від Vega за технологією FTTH

16.04.2014

Телекомунікаційна група Vega в квітні підключила 600-го абонента послуги Інтернет за технологією FTTH у Миколаєві. Ним став Василь Кульбачний - житель району Кульбакіно цього міста.

У рамках стратегії компанії на постійне поліпшення Vega весь час розвиває інноваційні технології високошвидкісного підключення до мережі Інтернет. Зокрема, технологія FTTH - «оптика додому» - використовується компанією для підключення будинків приватного сектору по всій Україні, що дозволяє забезпечувати жителів передмість і селищ нашої країни якісним доступом до всесвітньої павутини.

«Я людина проста, і підключити Інтернет все якось не виходило: то висока ціна, то низька якість і швидкість. Довго з родиною чекали, коли з'явиться провайдер і запропонує якісний Інтернет по кишені, - розповів Василь Кульбачний. - Хочу сказати спасибі за оперативне підключення послуги Інтернет, за якість за доступними тарифами в настільки важкий для країни час. Завдяки Vega тепер я і моя родина можемо бути завжди на зв'язку з нашими родичами як в Україні, так і за кордоном. Всім своїм друзям я обов'язково буду рекомендувати послуги Vega».

Сьогодні Vega надає повний спектр телеком послуг фізичним та юридичним особам у м. Миколаєві. Свою роботу в місті оператор почав з моменту заснування у 2008 році, а активний розвиток підключень за новими технологіями FTTx стартував в 2012 році.

FTTH (Fiber to the Home) - ефективний спосіб підключення до мережі, коли оптичне волокно проводиться безпосередньо в будинок абонента, що дозволяє отримувати широкосмуговий доступ до мережі на швидкості до 100 Мбіт/c і без обмежень використовувати всі сучасні мультимедійні послуги.